Beleid Covid-19

De ontwikkelingen omtrent Covid-19 nemen de trainers van de ManagementTuin zeer serieus. Wij willen de mensen die met ons werken en elkaar onderling niet in gevaar brengen. Met onderstaand beleid geven wij hier vorm aan.

Beheer van de ruimtes

De locatie bestaat uit twee ruimtes die we voor en na de training geheel desinfecteren. Er staan op verschillende plaatsen desinfecterende materialen om extra zorg te bieden. De ruimten zijn goed verwarmt zodat het werken met open ramen voor de ventilatie goed mogelijk is, indien gewenst.
Zeker in de pauzes kan er goed geventileerd worden.

Gedrag

Afstand houden is de basis. De 1,5 metergrens is zonder problemen te handhaven. De trainers letten hier op maar er wordt verwacht dat iedereen elkaar de helpende hand rijkt die 1,5 meter te handhaven. Het is op basis van deze richtlijn dat de groep deelnemers niet groter kan zijn dan acht.

Het kan zijn dat je op de dag van de training ziekteverschijnselen hebt of anderszins vermoeden hebt het virus over te kunnen dragen. Op dat moment kan de inschrijving kosteloos worden verschoven naar de eerst volgende bijeenkomst.

Mondkapje stellen wij niet verplicht. Het zelfstandig beslissen een mondkapje te willen gebruiken is natuurlijk toegestaan.

Dagindeling

De catering is zo verzorgd dat ieder op zich bediend word. Er is dus geen sprake van buffet-achtige bediening. Ook hier wordt gewerkt en gedacht vanuit de Covid-19 beheersgedachten.

Als er vragen zijn over ons beleid neem dan contact met ons op.

Neem contact op